Lijsttrekkers debat Haarlemse politiek

Beste bewoners,

Op dinsdagavond 6 maart om 20.00 uur is het debat ‘Centrum in de Stemming’, georganiseerd door de vier centrumwijkraden Binnenstad, Vijfhoek/Raaks/Doelen, Burgwal en Heiliglanden/De Kamp. Bijna alle lijsttrekkers van de partijen waarop u tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 kunt stemmen, doen mee.

Het debat gaat onder andere over veiligheid, leefbaarheid, openbare ruimte en verkeer. U kunt ook zelf onderwerpen inbrengen en tijdens het debat uw mening geven. De avond wordt afgesloten met een informele borrel waarbij er ruimte is om met elkaar na te praten.

Het debat is op dinsdag 6 maart in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerksplein. Aanvang vanaf 20.00 uur (inloop 19.30 uur). U bent van harte welkom. Verzeker uzelf van een plaats en meld u aan. Dat kan via deze link. U kunt dan ook aangeven waarover u meer wilt horen tijdens het debat.

Om de avond goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Wilt u helpen met koffie schenken, hand en spandiensten of het verspreiden van de flyers op 26 februari: we horen het graag. Neemt u daarvoor even contact op met uw eigen wijkraad. Graag tot ziens op 6 maart in de Nieuwe Kerk!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *