onderzoekje naar leefbaarheid Heiliglanden de Kamp

Voor mijn opleiding op de Willem de Kooning academie ben ik bezig met de leefbaarheid van de binnenstad van Haarlem. Ik woon zelf in Groot Heiligland maar mijn focus ligt vooral op de Gedempte Oude Gracht. Hierbij ben ik heel benieuwd naar jullie mening en daarom wil ik jullie vragen om deze korte vragenlijst in te vullen. De vragen gaan over je straat, je buurt en de Gedempte Oude Gracht. Jullie antwoorden gebruik ik om mijn onderzoek te ondersteunen en blijven in mijn beheer, in de vragenlijst wil ik graag weten in welke straat je woont maar is voor de rest anoniem.

De link naar de vragenlijst: https://goo.gl/forms/7f2OHSq942n98e513

Ik ben ook bezig om een bewonersavond te organiseren waarbij ik jullie wil vragen mee te denken en ontwerpen. Hier zal ik jullie later voor uitnodigen en dan ook meer informatie verstrekken.

Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot snel!

Iris van der Walle

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *