Wijkschouw gelopen

In de afgelopen week heeft de wijkschouw in onze buurt plaats gevonden. Peter Verbrugge en Selma Alphenaar zijn samen met medewerkers van de gemeente Haarlem, handhaving en de buurtagent door de wijk gelopen. Hierbij zijn heel veel punten bekeken en besproken die eerder door de bewoners uit de buurt opgegeven zijn.

Punten die bekeken zijn waren onder andere problemen met tegels, stoepen en straten, maar ook straatmeubilair en plaatsen van afvalbakken en fietsenrekken. De wandeling heeft uiteindelijk anderhalf uur geduurd. Wat naar voren kwam was, dat veel aandachtspunten ook via een melding bij de gemeente Haarlem op te lossen zijn. Deze melding kan gedaan worden op de internetpagina van de gemeente Haarlem. Hierna zal het probleem direct beetgepakt wordt door de verantwoordelijke instantie.

Aan het einde van de schouw is er afgesproken dat de aandachtspunten opgepakt zullen worden door de betrokken partijen. Dit zal, afhankelijk van de prioriteit, in de komende weken en maanden gaan gebeuren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *