Laatste wijkraadsvergadering van 2019

Maandag 9 december hebben we de laatste wijkraadsvergadering van 2019 gehad. Bij deze vergadering was onder andere de gebiedsverbinder van de Gemeente Haarlem Ingrid Hamer aanwezig. Samen met haar heeft Peter Verbrugge de voortgang rond de Wijkschouw besproken en met name welke punten nog open stonden. Conclusie is, dat er al punten opgepakt en opgelost zijn maar dat er zeker nog veel te doen is door de Gemeente Haarlem en de samenwerkende instanties. Overige besproken punten waren de trilling en snelheid op de Gedempte Oude Gracht, het toekomstige fietsenplan van de gemeente Haarlem en de op dit moment geplande evenementen voor 2020.

Aansluitend was er de vrijwilligers borrel. Tijdens deze borrel werden onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet voor de wijk. Met een drankje in de hand en een hapje als begeleider werden de acties van afgelopen jaar besproken en vooruitgekeken naar 2020. Met name werd deze avond Annelie Bulsing bedankt voor haar inzet voor de wijk en de wijkraad. Zij heeft aan het begin van dit jaar besloten om te stoppen met haar taak in de wijkraad. Ook hadden we Cathy van Lieshout deze avond op de zelfde manier willen bedanken, echter zij was verhindert. Ook Cathy heeft dit jaar besloten om te stoppen met haar activiteiten voor de wijkraad.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *