Nieuw design website

Deze maand is de het nieuwe design van onze internetpagina “life” gegaan. Na jaren het zelfde design gebruikt te hebben was het tijd voor een nieuwe en frisser uiterlijk. Samen met onze websitebeheerder hebben we gekozen voor een wat luchtiger uiterlijk.

Met het nieuwe design is het tegenwoordig ook mogelijk om foto”s te plaatsten bij berichten. Hierdoor kunnen we de nieuwsberichten meer kracht of vrolijkheid meegeven dan in het verleden. Ook kunnen we een beter beeld geven van evenementen als de nieuwjaarsborrel of het jaarlijkse opzoomeren.

coding, programming, -, computer science, abstract, php, c, analytics, html, css, java, javascript, rubi, app, application, background, business, code, color, communication, computer, concept, creative, data, design, designer, development, binary, element, flat, graphic, html5, icon, illustration, infographic, information, bit, semiconductor, cpu, ram, hard, drive, machine, learning, interface, internet, isolated, logo, magnifying, glass, media, mobile, modern, monitor, network, optimization, ai, process, program, seo, sign, site, software, style, symbol, technology, web, website, computer network, global communications, connection, blue, wireless technology, sky, cloud - sky, social networking, speech bubble, world map, cloud computing, people, message, blue background, blogging, 2K, CC0, public domain, royalty free

Maar de website moet natuurlijk wel wat meer leven gaan krijgen. Als er nieuwsberichten vanuit de buurt zijn die wij gemist hebben, horen wij dat natuurlijk graag. Wij kunnen deze dan op de website plaatsen. Deze kunnen gestuurd worden naar ons e-mailadres; hdkwijkraad@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *