Peiling verkeer en parkeren.

Zoals in de laatste wijkkrant vermeld, willen wij in de wijk Heiliglanden de Kamp een peiling houden onder de bewoners. Doel is om inzicht te krijgen wat de wens en mening is van de bewoners over het verkeer in de wijk. Het gaat dan om bijvoorbeeld verkeer door de straten, het parkeren van auto’s, beschikbaarheid van parkeerplaatsen en het eventueel opheffen van parkeerplaatsen of het juist uitbreiden van parkeerplaatsen. Ook het onderwerp snelheid op de Gedempte Oude Gracht is hierbij meegenomen.

Wat we in de tussentijd gemerkt hebben is, dat dit onderwerp onder de bewoners op vele manieren leeft. Daarom vinden wij het belangrijk om te peilen wat de mening is, zodat we onze vervolgstappen hierop kunnen baseren. Verzoek is dan ook om de peiling in te vullen. Wij als wijkraad zijn geholpen met een zo groot mogelijke respons. Verzoek is dan ook om dit bericht te delen met jullie buren, vrienden en kennissen uit de buurt.

Via onderstaande link kunt u de peiling openen. Door op de link te klikken wordt een nieuw scherm geopend waar u verschillende vragen vindt. Vul de gevraagde gegevens in, geef uw mening en sluit de peiling weer af. De ingevulde gegevens zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden en volgens de laatste wet en regelgeving bewaard worden. Alvast bedankt voor de moeite voor het invullen van de peiling.

Door op deze tekst te klikken start u de peiling.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *