Uitslag peiling verkeer en parkeren

In de afgelopen weken is de wijkraad bezig geweest met het peilen van de mening onder de wijkbewoners als het gaat om Ket verkeer en het parkeren in de wijk. Via deze internetpagina is dit aangekondigd maar we hebben ook middels een folder, die huis aan huis is bezorgd, dit laten weten. Uiteindelijk is er door veel mensen gereageerd en hebben we de peiling af kunnen ronden.

De peiling is inmiddels gesloten en we zijn vervolgens aan het werk gegaan om alle uitkomsten te verwerken in een leesbaar document. Nu zijn we zover dat we de uitslag van de peiling rond hebben waardoor we deze ook met de wijk kunnen delen. Via deze link kunt u de uitslag bekijken.

Volgende stap voor ons is nu om een werkgroep samen te stellen die met de uitkomst van de peiling aan de slag gaat. Deze werkgroep zal zich gaan verdiepen in de uitslag met als doel om een uiteindelijk met een voorstel voor een plan van aanpak te komen. Dit zal in de komende weken plaats gaan vinden.

Voor de werkgroep hebben zich al vrijwilligers aangeboden die willen meedenken en meewerken. Mocht u ook graag deel willen nemen in de werkgroep horen wij dat natuurlijk graag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *