Enquête over Egelantier HOF

De wijkraad wil graag uw mening weten over de verbouwing van de Egelantier. Zoals bekend heeft een investeringsgroep de Egelantier gekocht met als doel het verwezenlijken van een boetiekhotel, huurwoningen gericht op kunstenaars en een cultuurgedeelte. De verbouwing maar ook het eindresultaat zullen veel impact op de buurt hebben en daarom zijn wij benieuwd naar uw mening.

De enquête is samengesteld door de werkgroep Egelantier en geeft u de mogelijkheid om uw mening te geven over verschillende onderwerpen. Hieronder vindt u een link die u naar de enquête brengt waarna u deze in kunt vullen. Na het afsluiten van de enquête zullen wij de antwoorden verwerken en samenvoegen tot een conclusie waarmee we verder in gesprek kunnen met de ontwikkelaars en de gemeente Haarlem

Uiteraard alvast bedankt voor uw moeite voor het invullen van de enquête.

Start de enquête

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *