Jaarvergadering 2022

Zondag 23 januari zal de jaarvergadering van de wijk gehouden worden. Helaas niet in de hoedanigheid zoals u de laatste jaren van ons gewend bent op een leuke locatie met na de vergadering een borrel en een hapje. Door de corona-maatregelen zijn we dit jaar genoodzaakt om de jaarvergadering digitaal te houden.

De vergadering start om 15:00 uur en zal een uur duren. Tijdens deze vergadering wordt u bijgepraat over het afgelopen jaar en de aandachtspunten voor het komend jaar. Daarnaast zullen de jaarcijfers gepresenteerd worden en is er ruimte om vragen te stellen.

Deelnemen kan via een link die wij voor de vergadering actief zullen maken. Deze link zal binnen dit bericht hieronder zichtbaar zijn. Door op de link te klikken wordt het computerprogramma actief waardoor u deel kunt neme aan de vergadering.

Klik hier om deel te nemen aan de jaarvergaderingen met Teams.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *