Woondebat Pletterij 18 oktober

Dinsdag 18 oktober vindt het woondebat ‘Beboeten, kraken of onteigenen: het einde van de leegstand?’ plaats in de Pletterij van 20:00 tot 22:00. Hoe goed werken de maatregelen tegen leegstand in het Haarlemse coalitieakkoord? Op deze avond wordt in gesprek gegaan met ervaringsdeskundigen, activisten en experts om antwoord te vinden op de vraag hoe we een einde kunnen maken aan de leegstand in Haarlem. Het debat wordt gemodereerd door Brecht van der Meulen.

Wellicht bent u geïnteresseerd in het debat. Reserveer uw ticket hier.

Dit wordt het tweede debat in de serie over de wooncrisis in Haarlem. Deze reeks debatten worden georganiseerd door Woonoproer in samenwerking met de Pletterij. De Pletterij is gevestigd op de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *