VWC en BUUV gaan vanaf 19 april samen naar één website

Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) zijn sinds 2021 samengevoegd in één organisatie. We zijn gehuisvest in hetzelfde gebouw en maken gebruik van dezelfde matchingtool om vrijwilligers aan elkaar en aan organisaties te koppelen. Hiermee is VWC-BUUV dé plek voor vrijwilligerswerk en burenhulp in Haarlem en Bloemendaal.

Per woensdag 19 april gaan we ook online samen verder. De twee websites van VWC en BUUV worden samengevoegd en we stappen over naar één centrale website: https://www.vwc-buuv.nl

Eigenlijk verandert er niet zo veel. De website heeft precies dezelfde functionaliteiten. Je kunt nog steeds per categorie reageren op vraag en aanbod, vacatures namens jezelf of een organisatie plaatsen en zoeken naar klusjes in de wijk.

Informatiepunt vwc-buuv

Zoek je een helpende hand of wil je iets voor een ander doen? Wil je als vrijwilliger bij een organisatie aan de slag? Of heb je vragen over vrijwilligerswerk en burenhulp in Haarlem en Bloemendaal? Loop dan eens binnen bij het gezellige informatiepunt van VWC-BUUV. Onze medewerkers bekijken met jou wat je wensen en mogelijkheden zijn en helpen je graag verder. Als het nodig is kun je ook een ‘advies op maat’-gesprek maken om wat dieper op je vragen en situatie in te gaan.

Adres: Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem
Openingstijden: dinsdag en donderdag van 13:00 tot 17:00 uur
Telefoon: 023 5300 500
E-mail: info@vwc-buuv.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *