Manifestatie Cultuur 023

Nieuwe manifestatie Cultuur 023 wil Haarlemmers laten zien hoe rijk en divers het centrum van Haarlem is
Kunst en cultuur is in Haarlem bij wijze van spreken op elke straathoek te zien en te beleven. Van 12 t/m 18 oktober, tijdens Cultuur 023, laten zo veel mogelijk culturele organisaties uit de buurt zien hoe rijk en cultureel divers het centrum van Haarlem is.

Deze week maakt deel uit van Cultuur 023. Van woensdag 20 september tot en met woensdag 18 oktober kunnen Haarlemmers de kunst in hun buurt en stad in al hun facetten ontdekken. Elke week staat een ander stadsdeel centraal. Van beeldend kunstenaars tot theatermakers en verhalenvertellers. Van expositieruimtes tot podia en muziek. Van films tot literatuur en erfgoed. In de week van 12 t/m 18 oktober is het centrum aan de beurt. Tijdens deze 7 dagen zetten we er een Schijnwerper op. Ga je mee op culturele ontdekkingstocht?

Meer informatie en het programma staat vanaf september op de nieuwe website http://cultuur023.nl Deze nieuwe gezamenlijke website blijft ook na de manifestatie online en toont de agenda’s van de kleinere Haarlemse culturele organisaties.

De manifestatie Cultuur 023 is een initiatief van Cultuurtuin Haarlem, Verhalenhuis Haarlem, tgLAVA, De Stookkamer, Stichting Kapsalon, de Pletterij, Jansstraat33, het Badhuis en 37PK.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *