Wat doet de wijkraad?

Wijkraad Heiliglanden De Kamp bestrijkt het gebied dat aan de kant van De Kamp loopt van het Spaarne, Kampervest en Gedempte Oudegracht, tot aan de Grote Houtstraat en Gasthuisvest aan de andere kant.

De Heiliglanden vormen het hart van de wijk, met het Frans Halsmuseum, Haarlems Museum en ABC.

Zoveel kunst en cultuur in onze wijk is iets wat we koesteren!

De Kleine Houtstraat biedt een gevarieerd aanbod van winkeltjes, horeca en wonen. De Turfmarkt met diverse horeca en de komst van de DAKKAS (voorjaar 2017) zorgt er dan ook voor dat het deel van de wijk rondom Parkeergarage De Kamp aantrekkelijker wordt.

Wat doet de wijkraad?

De belangen van de bewoners in onze wijk staan bovenaan. Leefbaarheid, een schone buurt, een sociale omgeving en ons cultureel erfgoed zijn zaken waar de wijkraad zich voor in zet.

De wijkraad neemt deel aan overleggen van de gemeente en houdt contact met andere wijkraden op het gebied van parkeren, ruimtelijke ordening of horeca.

Praat mee

Uiteraard is de input van de bewoners onontbeerlijk. We nodigen u van harte uit om mee te praten of uw gedachten met ons te delen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u schriftelijk contact opnemen via het e-mailadres van de wijkraad.  U kunt de informatie vanuit de wijkraad ook vinden op de Facebookpagina Bewoners HDK.